Jump to content

Photo
- - - - -

Error when updating "General Settings in Admin Panel on V. 4.8.11

4.8.11 admin general settings error zend mysqli

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jayboss

jayboss

    Level 1

  • Members
  • Level
  • 0 points
  • 2 posts

Posted 10 June 2016 - 07:42 AM

I keep getting this error when trying to change settings in "General Settings" page in Admin Panel. Does anyone know how to fix this error?

exception 'Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception' with message 'Mysqli statement execute error : Column 'value' cannot be null' in /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
Stack trace:
#0 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Db/Statement.php(323): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(576): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `en...', Array)
#3 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Db/Table/Abstract.php(1076): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('engine4_core_se...', Array)
#4 /home/mysite/public_html/application/libraries/Engine/Db/Table.php(149): Zend_Db_Table_Abstract->insert(Array)
#5 /home/mysite/public_html/application/modules/Core/Model/DbTable/Settings.php(156): Engine_Db_Table->insert(Array)
#6 /home/mysite/public_html/application/modules/Core/Model/DbTable/Settings.php(109): Core_Model_DbTable_Settings->setSetting('core.general.si...', NULL)
#7 /home/mysite/public_html/application/modules/Core/Api/Settings.php(35): Core_Model_DbTable_Settings->setSetting('core_general', Array)
#8 /home/mysite/public_html/application/modules/Core/controllers/AdminSettingsController.php(68): Core_Api_Settings->__set('core_general', Array)
#9 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Controller/Action.php(516): Core_AdminSettingsController->generalAction()
#10 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Controller/Dispatcher/Standard.php(308): Zend_Controller_Action->dispatch('generalAction')
#11 /home/mysite/public_html/application/libraries/Zend/Controller/Front.php(954): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http))
#12 /home/mysite/public_html/application/modules/Core/Bootstrap.php(84): Zend_Controller_Front->dispatch()
#13 /home/mysite/public_html/application/libraries/Engine/Application.php(160): Core_Bootstrap->run()
#14 /home/mysite/public_html/application/index.php(214): Engine_Application->run()
#15 /home/mysite/public_html/index.php(24): include('/home/mysite...')
#16 {main}


#2 poeticjustice

poeticjustice

    Level 4

  • Members
  • Level
  • 82 points
  • 108 posts

Posted 13 June 2016 - 10:47 PM

@jayboss heya matey is this in a local environment or on a server



#3 jayboss

jayboss

    Level 1

  • Members
  • Level
  • 0 points
  • 2 posts

Posted 20 June 2016 - 07:43 PM

@jayboss heya matey is this in a local environment or on a server

 

This is on a webserver... running...

 

cpanel 56.0.24

apache 2.4

mysql 5.6

php 5.6.20

 

I have ran other php scripts on the same server with no issues. 







Also tagged with one or more of these keywords: 4.8.11, admin, general, settings, error, zend, mysqli

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


All the resources listed here are just for testing purpose and they shouldn't be used at any commercial environment without a valid license.
Those are for users who wants to try them before buy. Help the developer to build it better by purchasing them from original authors.