Jump to content

Photo

upgrading problems


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Kronos

Kronos

    Level 4

  • Members
  • Level
  • 14 points
  • 103 posts
    • Gender:Not Telling
    • Software:SE 4.8.x

Posted 19 March 2020 - 03:03 AM

I moved my server to a new vps.

I setup a new socialengine 5.0.0

and tried to restore the DB

and I'm getting this error after restore.

 

020-03-19T02:58:59+00:00 ERR (3): Error Code: 1c9143
Zend_Translate_Exception: Error including array or file '/var/www/html/application/languages/en/en.php' in /var/www/html/application/libraries/Engine/Translate/Adapter/Array.php:43
Stack trace:
#0 /var/www/html/application/libraries/Engine/Translate/Adapter.php(344): Engine_Translate_Adapter_Array->_loadTranslationData('/var/www/html/a...', 'en', Array)
#1 /var/www/html/application/libraries/Engine/Translate/Adapter.php(261): Engine_Translate_Adapter->_addTranslationData(Array)
#2 /var/www/html/application/libraries/Engine/Translate/Adapter.php(100): Engine_Translate_Adapter->addTranslation(Array)
#3 /var/www/html/application/libraries/Zend/Translate.php(144): Engine_Translate_Adapter->__construct(Array)
#4 /var/www/html/application/libraries/Zend/Translate.php(95): Zend_Translate->setAdapter(Array)
#5 /var/www/html/application/modules/Core/Bootstrap.php(798): Zend_Translate->__construct(Array)
#6 /var/www/html/application/libraries/Engine/Application/Bootstrap/Abstract.php(256): Core_Bootstrap->_initTranslate()
#7 /var/www/html/application/libraries/Engine/Application/Bootstrap/Abstract.php(207): Engine_Application_Bootstrap_Abstract->_executeResource('translate')
#8 /var/www/html/application/libraries/Engine/Application/Bootstrap/Abstract.php(150): Engine_Application_Bootstrap_Abstract->_bootstrap('translate')
#9 /var/www/html/application/libraries/Engine/Application.php(149): Engine_Application_Bootstrap_Abstract->bootstrap(NULL)
#10 /var/www/html/application/index.php(222): Engine_Application->bootstrap()
#11 /var/www/html/boot.php(47): include('/var/www/html/a...')
#12 /var/www/html/index.php(24): Engine_Boot->boot()
#13 {main}

 

 

Language file issues?



#2 Kronos

Kronos

    Level 4

  • Members
  • Level
  • 14 points
  • 103 posts
    • Gender:Not Telling
    • Software:SE 4.8.x

Posted 19 March 2020 - 08:25 PM

the problem was the en.php file in language folder. 



#3 Les

Les

    Blue Team Lima 1

  • Moderators
  • Level
  • 5,080 points
  • 3,387 posts
    • Gender:Male
    • Location:Westland, Michigan U.S.A.
    • Software:SE 4.8.x


Users Awards

Posted 19 March 2020 - 08:38 PM

the problem was the en.php file in language folder. 

 

Did you follow the README.html chmod [777] directions for the language and other folders?


:emo: Please don't forget to  27-AwardsImgIcon.png "LIKE" if you like this post or if it is helpful to you. This is a way to show gratitude for the help that you received. After all, the "LIKE" costs you nothing. Don't you agree? Also, any and all modules, plug-ins, themes, widgets, or DB entries that are shared or posted by me are for educational purposes. Please visit the developers websites and purchase legitimately, if you like them. Thanks, Les

socialengine-experts.png

 

 


#4 Kronos

Kronos

    Level 4

  • Members
  • Level
  • 14 points
  • 103 posts
    • Gender:Not Telling
    • Software:SE 4.8.x

Posted 20 March 2020 - 04:11 PM

Yeah that's fixed, the main problem now is the license key is not working.

 

"Error: errors.Not a valid license key."



#5 Kronos

Kronos

    Level 4

  • Members
  • Level
  • 14 points
  • 103 posts
    • Gender:Not Telling
    • Software:SE 4.8.x

Posted 01 April 2020 - 04:26 PM

I managed to fix it.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


All the resources listed here are just for testing purpose and they shouldn't be used at any commercial environment without a valid license.
Those are for users who wants to try them before buy. Help the developer to build it better by purchasing them from original authors.